Budinca de paine

de mimmi in Prajituri, 18 Sep 2010 | 4114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine putin mai veche alba sau neagra
  • stafide
  • 3 oua
  • 350 ml lapte
  • esenta de vanilie
  • coaja rasa de la portocala
  • zahar vaniliat
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paine:



50 ml lapte se incalzeste putin si se indulceste cu zahar vaniliat.Se pune cate un strat de felii de paine inmuiate in lapte si stoarse,si peste cateva stafide,care trebuie tinute cca 5 minute in apa sau lasate 1 minut in lapte fierbinte.Se procedeaza asa pana se termina paine.(fara coaja)

Se bat ouale,se adauga 300 ml lapte,esenta de vanili,coaja de portocala si zahar dupa gust.Se amesteca toate si se toarna peste paine.Se da vasul la cuptor pentru 40-50 de minute.Se poate presara zahar praf sau sos de zahar ars.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Corinuta 1

19.09.2010, 17:38

Si eu am vazut ceva asemanator pe un site

mimmi 1

22.09.2010, 21:07

Multumesc fetelor ! Incercati-o ca este foarte buna !

Cris2711 1

20.07.2011, 16:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose colorate