Budinca de paine cu nugat

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 8 Sep 2011 | 2618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 180 g paine
  • 250 ml lapte
  • 100 ml frisca lichida
  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 2 linguri amidon
  • 4 linguri nugat/crema de ciocolata
  • 2 linguri musli
  • +
  • 2 linguri nugat
  • 3 linguri lapte
  • Sos de ciocolata:
  • 100 g nugat
  • 50 ml lapte
  • 50 g ciocolata
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paine cu nugat:

Painea mai veche se taie bucatele si se pune in laptele caldut sa se inmoaie.


Ouale se mixeaza cu zaharul pana se topeste,apoi se adauga frisca lichida,amidonul si crema de ciocolata. Se omogenizeaza.


Painea inmuiata in lapte se adauga in compozitia lichida si se omogenizeaza,apoi se adauga musli.


O tava termorezistenta se unge cu unt si se pune compozitia. Deasupra se pune un sos facut din nugat si lapte si se intinge uniform.


Budinca se introduce in cuptorul preincalzit pentru 30-35 minute la temperatura medie. Se lasa sa se raceasca,apoi se proportioneaza si se serveste,calda sau rece cu sos de ciocolata.


Sos de ciocolata:


Toate ingredientele pentru sos se pun intr-o cratita,pe foc mediu pana se omogenizeaza. Se pune intr-o cana sau pahar si se pune in frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine cu nugat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

adry88 1

09.09.2011, 16:13

frumoasa prezentarea tare buna

kamy 1

09.09.2011, 16:23

o bunatate

anomisana 1

10.09.2011, 11:32

ciocolată....bun bun, vreau şi eu o bucăţică

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si budinca