Budinca de paine cu nutella

de divainbucatarie in Dulciuri, 11 Mai 2011 | 15623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cornuri sau 6 felii mari de paine,
  • 3 oua,
  • 90 g zahar,
  • 400 ml lapte,
  • 50 g unt,
  • 50 g nutella,
  • esenta de vanilie,
  • 2 linguri stafide,
  • coaja rasa de la 1/2 portocala,
  • cateva picaturi esenta de vanilie,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paine cu nutella:

Punem stafidele la muiat in 2 linguri de lapte. Taiem cornurile pe lungime in jumatate si ungem o jumatate cu unt, o jumatate cu nutella. Le facem sandvish apoi taiem fiecare corn in 3 sau 4 bucati egale.


Punem bucatile intr-un vas termorezistent pe care l-am uns cu putin unt. Mixam ouale cu zaharul pana devin cremoase. Adaugam laptele, esenta de vanilie, coaja de portocala, apoi stafidele. Turnam amestecul peste paine. Avem grija ca fiecare bucata de paine sa fie insiropata cu lapte si oua. Coacem budinca in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 60 de minute. Dupa 30 de minute vom acoperi cu o folie de staniol pentru a nu se arde la suprafata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

rivka 1

19.05.2011, 17:33

uite ce retete faine ai, toate retetele tale imi plac, o pun si pe asta la favorite

divainbucatarie 1

01.06.2011, 14:57

Multumesc Rivka!

babi5 1

19.01.2014, 16:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
TORT DE GHEATA