Budinca de paste cu branza la cuptor

de RuxyRux in Dulciuri, 20 Oct 2015 | 5183 vizualizari

 

Visez mereu la budinca asta :)))) pentru ca ma duce cu gandul in mod special la copilarie.

Era iarna si frig si noi copii fiind, intram in casa cand ne striga mama, dupa ce ne-am jucat mult afara cu saniuta la zapada, iar pe masa trona tava cu budinca aburinda, ne asezam si mancam asa fierbinte de trebuia sa ne facem vant cu mana in gura :)))))oare voua vi s-a intamplat vreodata?:)))) Puneam mult zahar si-o mancam asa ca pe un desert...si desigur nu ne ajungea o portie...si mama buna si draga de ea...ne mai punea in fafurie pana ne saturam...Doamne ce zile frumoase! Ce dor de amintiri!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de spaghete( Barilla subtiri nr. 1 am folosit eu)
  • 700 gr branza cremoasa sarata( mie imi place mult President)
  • 100 gr unt
  • 8 linguri smantana cremoasa
  • 3 oua
  • 150 ml lapte dulce
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza la cuptor:

Spaghetele se fierb timp de 3 minute( sau cat este indicatia de pe cutie) si se scurg de apa, se pune untul si branza si se amesteca bine cu o spatula.

Se bat ouale cu smantana si cu laptele dulce si se toarna peste amestecul de spaghete si branza.

Se unge tava cu unt ( eu am o tava ceramica Delimano) si se pune amestecul ajutandu-ne de o spatula.

Coacem budinca pana se rumeneste frumos.

Eu am mancat-o cu mult zahar si multa pofta...si vai mi-am pus intai o bucata,apoi n-am rezistat si-am trecut si la a doua :)))))) apoi...ce credeti? Am sunat-o pe mama! :)))))  :x

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu nuci caramelizate