Budinca de paste cu legume

de lili in Spaghete, 23 Oct 2010 | 8910 vizualizari

 

Nestiind azi ce sa mai fac de mancare, dau fuga la calculator si incep sa bantui pe internet in cautarea unei idei, a unei retete si iata ca ajung pe “Lumea Laurei” unde imi facuse cu ochiul o reteta care pana la urma a fost si sursa mea de inspiratie.
Deci m-am inspirat de Aici, numai ca eu am modificat putin reteta. Dar sa va spun cum am facut:

 

INGREDIENTE

  •  500 gr paste( spaghete)
  • doi ardei
  • doua cepe
  • un borcan de ciuperci
  • un ardeu iute
  • un dovlecel
  • 6 oua
  • 50 ml suc de rosii
  • sare, piper, vegeta
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu legume:

Pastele se fiert dupa indicatiile de pe pachet.
Ceapa se toaca si se pune intr-o tigaie in care am incins 1 lingura de ulei . La aceasta se adauga ciupercile feliate , care au fost in prealabil scurse de saramura, ardeiul si dovlecelul.Apoi adaugam sucul de rosii, punem sare, vegeta si piper si lasam sa fiarba cateva minute (amestecand din cand in cand) pana cand a scazut aproape de tot lichidul.
Ouale se sparg si se bat usor cu telul  intr-un vas incapator impreuna cu un praf de sare si unul de piper.Peste amestecul de oua se toarna pastele scurse bine si se amesteca bine. Urmeaza amestecul de legume si din nou se amesteca bine.
Se toarna intr-o tava si se da la cuptor cca 20-30 minute pana se incheaga oul. Dupa ce am pus amestecul in tava eu am batut un ou si l-am intins peste compozitie.
P.S. ar fi bun si cascaval pe deasupra, dar eu nu am avut acuma in casa.

Citeste aici un super-interviu acordat de Lili lui Bucataras(.ro)  La multi ani, Lili!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti alla carbonara