Budinca de paste cu nuca de cocos

de epurasha2bb in Paste, 27 Ian 2011 | 9077 vizualizari

 

un desert delicios mai ales pe placul copiiilor care adora nuca de cocos!:)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet de melci spiralati
  • 1 lingura de unt
  • esenta de vanilie
  • 4 oua proaspete de gaina
  • 150 g branza
  • 150 g zahar
  • 80 g nuca de cocos alba razuita
  • apa si un praf de sare pt.fiert pastele
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu nuca de cocos:

Se pune apa cu un praf de sare la fiert si cand incepe sa clocoteasca adaugam pastele si dam focul mic. Acoperim cu capacul si din cand in cand amestecam cu grija sa nu se lipeasca pastele. Cand s-au umflat frumos si sunt moi oprim focul si scurgem patele de apa, apoi le trecem scurt sub jet de apa rece si le scurgem bine.


Facem un amestec in timpul cat au fiert pastele din 4 oua batute bine, branza razuita, nuca de cocos si cateva picaturi esenta de vanilie.


Adaugam pastele fierte si scurse bine de apa in amestecul nostru si apoi ungem bine vasul de sufleu din portelan cu unt si adaugam amestecul nostru. Introducem vasul la cuptorul incalzit si lasam pana se rumenesc deasupra. Ies delicioase si au o aroma minunata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

epurasha2bb 1

29.01.2011, 11:01

multumesc frumos! sylvia si mie de ale tale!

Angelina_Elena 1

23.01.2012, 00:12

clar le ador daca contin cocos!

epurasha2bb 1

13.02.2012, 14:09

mersi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu blat de piscoturi si crema de gris cu nuca de cocos