Budinca de prajitura cu visine

de ReteteDePoveste in Prajituri, 3 Sep 2013 | 1048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Prajitura cu visine (merge cu orice alta prajitura uitata prin frigider)
  • 500 ml Lapte (sau cat sa acopere prajitura in tava)
  • 200 gr unt
  • 3-4 oua (daca sunt mici, puneti 4)
  • zahar (eu nu am mai pus, pentru ca prajitura deja avea suficient zahar)
  • cateva stafide
  • zahar pudra pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de prajitura cu visine:

Taiati Prajitura cubulete mai micute (2-3 cm), si le puneti intr-o tigaie incapatoare impreuna cu untul (in prealabil topit). Le "prajiti"cateva minute, avand grija sa le intoarceti de pe-o parte pe alta (dar fara sa le sfaramati).


Dupa ce au prins o crusta usor maronie, se opreste focul si se pun cubuletele de prajitura in tava.


Se bat ouale spuma, apoi se toarna laptele, dupa care compozitia se pune in tava peste prajitura (trebuie sa fie cam la acelasi nivel cu prajitura). Se lasa 2-3 minute sa se odihneasca, iar apoi daca vi se pare ca mai trebuie lapte, mai puteti completa, avand grija sa turnati uniform.


Se da la cuptor aprox 30-45 de min. Cuptorul trebuie sa fie incins la aprox 180 de grade.


Dupa ce se scoate la cuptor se pudreaza cu zahar si se poate servi atat calda cat si rece alaturi de un pahar cu lapte cald.


A iesit o minunatie!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (12)

gaby_gabytza 1

03.09.2013, 18:45

babi5 1

03.09.2013, 18:47

Rocsi 1

03.09.2013, 20:09

Mmm ce-mi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulete