Budinca de spanac si cartofi

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 16 Dec 2012 | 5547 vizualizari

 

RuxyRux multumesc ptr inspiratie >:D

 

INGREDIENTE

  • spanac congelat 500 g,
  • cartofi rosii 6 bucati,
  • usturoi 4 catie,
  • ulei de masline,
  • oua 2 bucati,
  • faina alba de grau cca. 3 linguri,
  • pesmet 2 linguri,
  • branza de oaie cca. 100 g,
  • lapte caovasit cca. 200 ml,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • nucsoara.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de spanac si cartofi:

Cartofii se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Spanacul decongelat se pune la fiert cu putina apa, ulei si usturoi pisat., cca. 5 minute ptr a se imbina gusturile. In amestecul de spanac caldut, se adauga, branza rasa, faina, pesmetul, laptele covasit, ouale, amestecandu-se usor ptr a se ingloba toate ingerdientele. Se asezoneaza dupa gust cu sare, piper si nucsoara. Cartofii fiert, se curata de coaja si se taie rondele. Intr-un vas termirezistent, eu am testat o noua forme de chec de silicon ;), se aseaza un strat de cartofi, un strat de amesec de spanac, un nou strat de cartofi, altul de spanac si se incheie cu un strat de cartofi. Budinca se pune la copt, in cuptorul preincins cca. 30 de minute la 250 g.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de spanac si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Sim0na 1

17.12.2012, 11:22

ce frumos arata!!

mamaieelena 1

17.12.2012, 13:33

bunaaaaaaaaaa

babi5 1

10.06.2013, 14:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi si spanac