Puisori cu jambon

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2015 | 2361 vizualizari

 

Cautam o reteta pentru folosirea oualor ,,rosii' ramase . Denumirea originala era,, Petites Poussins tout juste eclos '' In traducere libera ,,puisori tocmai eclozati'' . Suna cam .... asa .Puisori este suficient pentru mine . Aportul personal a fost adaugarea patului de salata verde crocanta si sunca , asa natur , care a contrastat prin prospetime si a completat ouale . Este o idee foarte buna si pe departe o prefer vesnicelor oua umplute inecate in maioneza .

 

INGREDIENTE

  • 6 oua fierte
  • 200 gr muschi file sau jambon afumat
  • 1 ardei Kapia
  • 1 salata verde mica
  • 2 masline negre
  • 1 lingura mustar frantuzesc bobite
  • 3 linguri ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puisori cu jambon :


  1. La inceput am pregatit pe o farfurie din ardeiul kapia taiat ciocuri si labute pentru puisori . Pentru ochi am taiat masline negre .

  2. Am taiat ouale pe orizontala la 60% din inaltime .

  3. Am scos galbenusurile si le-am pus intr-un bol .Am adugat jambon taiat[ jumatate din cantitate ] , sare , piper , mustar , ulei masline . Am mixat cu blenderul vertical obtinand o pasta .

  4. Pasta de galbenusuri am impartit-o in 6 parti egale . Fiecare parte am rotunjit-o in palme .

  5. Am umplut ouale cu bilutele de pasta cu galbenus . Le-am pus partea superioara .

  6. Am pus ochi la puisori din masline , cioc si labute din ardei rosu .

  7. Am servit puisorii pe un pat de salata verde taiata fideluta amestecata cu fasii din restul de sunca .

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice mustar - eu doar frantuzesc am avut .

2

Jambonul poate fi inlocuit cu ton ,ansoa , somon afumat , etc .

3

Cantitatile sunt orientative , se pot folosi cate oua doriti .

Daca ti-a placut reteta noastra " Puisori cu jambon " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

miki_a 1

08.04.2015, 15:47

Vreau si eu sa ma joc!
Bravo! Excelenti, chiar de preferat in locul oualor umplute (cu toate ca imi plac si ele la nebunie), mai putin cele cu maioneza!

mihaelar63 1

08.04.2015, 16:05

Bunica

MOKUSKA 1

14.04.2015, 10:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute