Budinca de vanilie cu dulceata de cirese semiamare

de Constelatialeu in Dulciuri, 17 Mar 2016 | 475 vizualizari

 

Vroiam ceva care se mananca cu frisca si  sa se faca destul de repede, ca mai avem smantana sa fac frisca si musai trebuia facuta....

 

INGREDIENTE

  • 1 plic de Pudding premium de vanilie de la Dr.Oetker
  • 5 linguri zahar
  • 500 ml lapte
  • 50 g unt cu 70% grasime
  • decor
  • dulceata de cirese semiamare
  • frisca din smantana dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de vanilie cu dulceata de cirese semiamare:

Intr-o cratita cu fundul dublu punem coninutul plicului, adaugam zaharul si laptele, amestecam bine sa nu facem cocoloase, apoi punem cratita pe foc si amestecam continuu pana incepe a fiarba si se ingroasa. cand s-a ingrosat tragem cratite de pe foc adaugam untul si omogenizam.


Turnam budinca obtinuta in 3 vase de ceramica, lasam putin sa se racoreasca, ornam cu dulceata de cirese semiamare si frisca batuta.


Lasam la racit...eu nu prea am avut rabdare si am mancat-o calduta....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de vanilie cu dulceata de cirese semiamare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

simona72 1

17.03.2016, 21:35

Ma inebunesti cu dulceturile tale!!

noiinbucatarie 1

17.03.2016, 22:21

bunatate

Andreea Caroline 1

18.03.2016, 17:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Desert gris cu lapte