Budinca de zmeura

de meosiris in Prajituri, 6 Oct 2010 | 4802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g zmeura
  • 100g capsune
  • 300ml frisca
  • 250ml suc de fructe de padure
  • 50g zahar pudra
  • 30ml miere
  • 1 plic gelatina.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de zmeura:

-Se bate frisca cu zaharul si mierea. Zmeura (eu am avut congelata) se lasa la dezghetat, se pune apoi cateva minute pe foc pana se incalzeste putin, se paseaza apoi cu blenderul, se amesteca cu sucul de fructe si frisca, iar in cele din urma, cu gelatina inmuiata in putina apa rece si topita apoi pe baie de aburi.

-Se omogenizeaza bine si se toarna in forme pe care le tinem cateva ore in frigider, inainte de a fi servite.
-Se orneaza cu zmeura si capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (15)

nadina73 1

07.10.2010, 02:35

super 5 f arata minunat iar gustu

meosiris 1

03.01.2011, 08:45

Laly, tu esti pofticioasa mea nr.1 din cate vad . De acum o sa-ti pastrez din oficiu o portie asa speciala pentru tine
Nadina, multam de furci si ma bucur ca iti place budinca!

elena1988 1

24.02.2011, 09:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Varza noua la cuptor cu afumatura - Reteta savuroasa

de laura_n 7

ieri la 17:09

Castraveți murați la soare - Rețeta mamei pentru castraveți covăsiți

ieri la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert la rece cu piscoturi si crema de iaurt cu mure