Budinca de zmeura

de meosiris in Prajituri, 6 Oct 2010 | 4673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g zmeura
  • 100g capsune
  • 300ml frisca
  • 250ml suc de fructe de padure
  • 50g zahar pudra
  • 30ml miere
  • 1 plic gelatina.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de zmeura:

-Se bate frisca cu zaharul si mierea. Zmeura (eu am avut congelata) se lasa la dezghetat, se pune apoi cateva minute pe foc pana se incalzeste putin, se paseaza apoi cu blenderul, se amesteca cu sucul de fructe si frisca, iar in cele din urma, cu gelatina inmuiata in putina apa rece si topita apoi pe baie de aburi.

-Se omogenizeaza bine si se toarna in forme pe care le tinem cateva ore in frigider, inainte de a fi servite.
-Se orneaza cu zmeura si capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

nadina73 1

07.10.2010, 02:35

super 5 f arata minunat iar gustu

meosiris 1

03.01.2011, 08:45

Laly, tu esti pofticioasa mea nr.1 din cate vad . De acum o sa-ti pastrez din oficiu o portie asa speciala pentru tine
Nadina, multam de furci si ma bucur ca iti place budinca!

elena1988 1

24.02.2011, 09:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de zmeura