Desert placinta cu iaurt si caise

de katty in Prajituri, 29 Feb 2020 | 777 vizualizari

 

O placinta care se face rapid, cu foi cumparate si umplutura de iaurt si caise deshidratate. Putem sa inlocuim caisele cu stafide sau merisoare.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 500 gr iaurt
  • 7 oua
  • 250 gr caise deshidratate
  • 200 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • un praf de sare
  • zahar pudra pentru decor
  • 2 linguri ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert placinta cu iaurt si caise:

Separam ouale. Batem albusurile cu un praf de sare, apoi cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Adaugam galbenusurile, zaharul vanilat, iaurtul si caisele deshidratate taiate cubulete mici. Omogenizam compozitia.


Intr-o tava asezam foi de placinta, alternand cu amestecul de iaurt si oua. Incheiem cu foaie de placinta. Stropim ultima foaie cu ulei si dam tava la cuptor pana se rumeneste.


Lasam placinta sa se racoreasca, presaram zahar pudra si o portionam.

TIPS-URI

1

daca caisele sunt prea uscate le tinem 10 minute in apa calduta, apoi le scurgem bine si le taiem

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta cu iaurt si caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rahela Velicu 1

01.03.2020, 15:37

lucy2002 1

01.03.2020, 17:28

Super bună!

Rocsi 1

01.03.2020, 18:48

Trebuie sa fie super buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastrama din piept de rata

ieri la 19:26

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

pe 13.06 la 20:16

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale de post cu praz si ciuperci
  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastrama din piept de rata

ieri la 19:26

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

pe 13.06 la 20:16

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu banane si budinca de vanilie