Budinca de zmeura

de meosiris in Prajituri, 6 Oct 2010 | 4731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g zmeura
  • 100g capsune
  • 300ml frisca
  • 250ml suc de fructe de padure
  • 50g zahar pudra
  • 30ml miere
  • 1 plic gelatina.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de zmeura:

-Se bate frisca cu zaharul si mierea. Zmeura (eu am avut congelata) se lasa la dezghetat, se pune apoi cateva minute pe foc pana se incalzeste putin, se paseaza apoi cu blenderul, se amesteca cu sucul de fructe si frisca, iar in cele din urma, cu gelatina inmuiata in putina apa rece si topita apoi pe baie de aburi.

-Se omogenizeaza bine si se toarna in forme pe care le tinem cateva ore in frigider, inainte de a fi servite.
-Se orneaza cu zmeura si capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

nadina73 1

07.10.2010, 02:35

super 5 f arata minunat iar gustu

meosiris 1

03.01.2011, 08:45

Laly, tu esti pofticioasa mea nr.1 din cate vad . De acum o sa-ti pastrez din oficiu o portie asa speciala pentru tine
Nadina, multam de furci si ma bucur ca iti place budinca!

elena1988 1

24.02.2011, 09:26

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Mirela