Biscuiti cu ciocolata

de adry88 in Prajituri, 27 Apr 2012 | 1038 vizualizari

 

M-am inspirat de la Joligina

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de margarina
  • 250 g zahar
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde
  • 1 tableta de ciocolata
  • 1 praf de copt
  • 1 esenta de cafea
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ciocolata:

Frecam margarina cu zaharul si oule intregi pana obtinem o pasta spumoasa si zaharul s-a topit bine. Amestecam praful de copt cu faina si adaugam in spuma de margarina impreuna cu esenta de cafea. Omogenizam bine si punem faina ca sa putem obtine un aluat ca pentru paine. Punem compozitia in frigider cca 30 minute, o scoatem si o intindem pe masa de lucru. Facem forme si pe fiecare forma punem bucati mici de ciocolata. Asezam in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si dam la cuptor cca 30 minute la foc mediu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

iri_iri 1

28.04.2012, 15:03

mamaieelena 1

28.04.2012, 20:08

un biscuit vreau si eu

adry88 1

07.08.2012, 16:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt, nuca de cocos si fistic