Budinca din tarate de ovaz - Dukan

de Criss in Dulciuri, 5 Feb 2014 | 6313 vizualizari

 

Aceasta reteta am vazut-o pe blogul lui Edith cu mult timp inainte de a ma apuca de dieta Dukan si la prima vedere mi s-a parut cel putin indoielnica. Nu mi-am imaginat ca din niste tarate si putin lapte degresat se poate obtine ceva atat de bun la gust, ceva ce seamana foarte bine cu orezul cu lapte. Ei bine, azi m-am convins si cu siguranta pe perioada dietei aceasta budinca va face parte din meniul saptamanal. Se face in maxim 5 minute si acesta e inca un atu al acestei retete. Pentru o portie avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 150 ml lapte degresat 0.1% (eu folosesc Zuzu pentru ca imi place gustul)
  • 1/2 capacel indulcitor lichid sau 1 lingura xilytol
  • pudra de scortisoara
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca din tarate de ovaz - Dukan:

Laptele se pune intr-o cratita, pe foc mic, impreuna cu indulcitorul.


Se adauga taratele si se amesteca in continuu pana cand se ingroasa asemeni grisului cu lapte. Atentie ca se lipeste destul de usor. In cateva minute e gata, se pune intr-o cana/pahar, forma, ce vreti voi si se lasa inca 5 minute sa se raceasca. Se serveste pudrata cu scortisoara. Se poate aromatiza in functie de preferinte insa mie imi place mult scortisoara.


Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din tarate de ovaz - Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lau 1

06.02.2014, 10:48

Sim0na 1

06.02.2014, 10:51

am facut provizii de tarate de ovaz in speranta ca ma voi apuca si eu de dieta asta.. dar dupa ce am aprofundat-o mi-am dat seama ca nu-i de mine prefer "dieta" pe care organismul meu o accepta mai usor.. Dar revenind, daca tot am ceva provizii, zic sa le folosesc la o bunatate d-asta!

laura_n 1

06.02.2014, 16:12

biig like! o sa o fac si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Tort -budinca de orez cu mere caramelizate