Budinca la pahar cu visine

de gaby_gabytza in Dulciuri, 25 Iun 2013 | 1574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 1 plic budinca ciocolata
  • 1 lingura unt
  • 3 linguri zahar
  • visine
  • 5 piscoturi
  • 1/2 pahar lichior cafea
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca la pahar cu visine:

Punem laptele la fiert cu lingura de unt, dar din lapte scoatem un pahar care il amestecam cu plicul de budinca si zaharul. Dupa ce a fiert laptele adaugam paharul cu budinca si punem din nou la foc mic. Lasam sa fiarba pana se ingroasa. Oprim focul si lasam sa se raceasca.


Pregatim 2 pahare le trecem pe sub un jet de apa rece. Punem in pahar cate un piscot rupt in 3-4 bucati deasupra ii insiropam cu putin lichior. Adaugam budinca de ciocolata iar piscoturile o sa se ridice la suprafata. Lasam 5 minute si punem cateva visine fara samburi iarasi piscot-lichior-budinca.


La final ornam budinca cu visine

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca la pahar cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (19)

marcela1979 1

26.06.2013, 08:18

gaby_gabytza 1

26.06.2013, 09:18

va multumesc

Emacristina 1

27.06.2013, 21:51

ce buuuuuuuuuuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34

Cartofi franțuzești

de RODIMUR 1

ieri la 16:32