Budinca la pahar cu visine

de gaby_gabytza in Dulciuri, 25 Iun 2013 | 2910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 1 plic budinca ciocolata
  • 1 lingura unt
  • 3 linguri zahar
  • visine
  • 5 piscoturi
  • 1/2 pahar lichior cafea
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca la pahar cu visine:

Punem laptele la fiert cu lingura de unt, dar din lapte scoatem un pahar care il amestecam cu plicul de budinca si zaharul. Dupa ce a fiert laptele adaugam paharul cu budinca si punem din nou la foc mic. Lasam sa fiarba pana se ingroasa. Oprim focul si lasam sa se raceasca.


Pregatim 2 pahare le trecem pe sub un jet de apa rece. Punem in pahar cate un piscot rupt in 3-4 bucati deasupra ii insiropam cu putin lichior. Adaugam budinca de ciocolata iar piscoturile o sa se ridice la suprafata. Lasam 5 minute si punem cateva visine fara samburi iarasi piscot-lichior-budinca.


La final ornam budinca cu visine

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca la pahar cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

marcela1979 1

26.06.2013, 08:18

gaby_gabytza 1

26.06.2013, 09:18

va multumesc

Emacristina 1

27.06.2013, 21:51

ce buuuuuuuuuuun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

Ciorba rapida de salau

pe 24.11 la 23:57

Tort Unicorn

pe 24.11 la 16:32

Tort pentru 2 aniversari

pe 24.11 la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Coupe Jacques pentru 5 persoane