Budincute cu branza crema

de Bucataras in Penne, 28 Mar 2014 | 3720 vizualizari

 

Budinca e una din gustarile noastre preferate, ideale pentru un mic dejun sau o gustare de seara! Unde mai pui ca se prepara atat de repede si in atatea variante...

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie crema mascarpone Delaco
  • 1 cutie Ceva fin pufos
  • 1 cutie Ceva fin cremos
  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 3-4 linguri de stafide
  • esenta de rom
  • 1/2 cutie de paste
  • 1 lingura de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budincute cu branza crema:

Am folosit de data asta o combinatie de branzeturi cremoase si usor dulci si am fost de-a dreptul incantati de rezultat! 

Am pus intai pastele la fiert. 

Intr-un castron am pus branzeturile impreuna cu zaharul, ouale, stafidele si esenta de rom. Am amestecat ingredientele pana am obtinut o crema.

Pastele fierte le-am scurs, le-am amestecat cu putin unt si le-am asezat in forme. Am folosit una dreptunghiulara, de chec si cateva forme mici de briose.

Deasupra am turnat crema de branza si am pus formele in cuptorul deja incins. 

Le-am lasat pana s-au rumenit usor. Budincutele puse in formele de briose le-am scos mai repede, evident, pentru ca s-au facut primele.

Pe langa faptul ca au fost tare bune au iesit si dragalase foc! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budincute cu branza crema" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor

pe 21.11 la 20:20

Reteta de mancare de post din cuburi de soia

de Caty 2

pe 21.11 la 15:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos bechamel, ciuperci si mozzarella