Bulete de cascaval cu sunca si cartof

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2015 | 878 vizualizari

 

Reteta by mery, tare buna :) un aperitiv excelent de Craciun

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof mare
  • 150 g sunca(sa fie intreaga nu feliata ca a mea :))) )
  • 150g cascaval delaco
  • 2 oua
  • 200 g pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare/piper/boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval cu sunca si cartof:

Cartoful se pune in coaja la fiert in apa cu putina sare.


Cartoful fiert se trece prin jet de apa rece (pentru a se curata mai usor) se curata de coaja si il dam pe razatoarea mare.


Cascavalul se rade,la fel si sunca, dar daca avetii sunca taiata felii (cum am avut eu) o taiati cubulete mici.


Puneti ouale si condimentele si amestecati compozitia cu ingredientele date pe razatoare.


Omogenizam totul si formam bilute care le dam prin mult pesmet si le punem la prajit intr-un ceaun cand uleiul este incins.


Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii excesul de ulei.


Se servesc atat calde cat si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval cu sunca si cartof" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Bya Ralu 1

29.12.2015, 22:01

multumesc

Catalina L 1

30.12.2015, 22:34

Bya Ralu 1

31.12.2015, 15:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salată aperitiv cu brânză