Bulete pufoase de cod

de Julie in Peste, 17 Dec 2010 | 4187 vizualizari

 

Bulete de cod gustoase,usoare, frumoase si festive ,
dupa o reteta frantuzita de Laura Calder.

 

INGREDIENTE

  • 1 file de cod,
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei iute,
  • 1 ou,
  • 1 lingura ulei de masline,
  • 1/2 ceasca faina,
  • 1/3 lingurita praf de copt,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete pufoase de cod:

Codul se tine in apa cu sare timp de 15-20minute,se pune apoi la fiert 5 minute. Se scurge de apa se limpezeste si se paseaza. Se amesteca cu ceapa, patrunjelul si ardeiul iute tocate foarte marunt, galbenusul ,praful de copt (pentru a deveni usoare si pufoase), faina, uleiul de masline (pentru un plus de aroma).


Dupa ce s-a omogenizat bine compozitia se adauga albusul batut spuma si se incorporeaza usor. Se formeaza mingiute care se prajesc in ulei incins pana devin aurii .


Crocante si aurii la exterior , pufoase si albe la interior.

 

TIPS-URI

1

Toate ingredientele pot fi pasate si omogenizate si cu ajutorul robotului de bucatarie. Asa va merge totul mult mai repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete pufoase de cod" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

LUK 1

17.12.2010, 15:38

ce frumoase sunt! 5

Bucataras Medi 1

18.12.2010, 22:26

Ca bune mai trebuie sa fie................

Julie 1

19.12.2010, 13:45

va asigur ca-s bune si frumoase...si tot ce ati mai zis voi! Multumesc mult de voturi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu orez si ciuperci