Bulgarasi cu cocos

de Laly in Dulciuri, 30 Aug 2012 | 7929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg biscuiti populari
  • 1 pachet margarina (250 gr)
  • 1 litru lapte
  • 100 gr visine din visinata
  • 100 gr rahat taiat cubulete
  • 200 gr zahar sau dupa gust
  • 100 gr cacao
  • 50 ml visinata (obtional)
  • 150 gr nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi cu cocos:

Macinam fin biscutii la robot,sau cine doreste bucatele mai mari poate zdrobi biscuitii cu ciocanelul de snitele.Punem laptele la foc impreuna cu zaharul,cacaoa si margarina.Lasam pana la punctul de fierbere.Lasam putin la racit,dar nu de tot.Turnam siropul peste biscuitii macinati.Adaugam si visinata si omogenizam bine sa se incorporeze bine biscuitii.Cu o lingura luam din pasta de biscuiti,punem in mijloc o visina din visinata sau in cazul in care dam si la copii punem o bucata de rahat.Modelam o biluta rotunda pe care apoi o dam prin nuca de cocos.Lasam la frigider pana se racesc bine.





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Calinnicola1997 1

31.08.2012, 12:36

YAMMY super gustosi

Lau 1

31.08.2012, 14:07

servesc si eu

iri_iri 1

31.08.2012, 18:59

sunt pe gustul meu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bomboane din biscuiți trase în ciocolată