Bulgarasi cu cocos

de Laly in Dulciuri, 30 Aug 2012 | 7356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg biscuiti populari
  • 1 pachet margarina (250 gr)
  • 1 litru lapte
  • 100 gr visine din visinata
  • 100 gr rahat taiat cubulete
  • 200 gr zahar sau dupa gust
  • 100 gr cacao
  • 50 ml visinata (obtional)
  • 150 gr nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi cu cocos:

Macinam fin biscutii la robot,sau cine doreste bucatele mai mari poate zdrobi biscuitii cu ciocanelul de snitele.Punem laptele la foc impreuna cu zaharul,cacaoa si margarina.Lasam pana la punctul de fierbere.Lasam putin la racit,dar nu de tot.Turnam siropul peste biscuitii macinati.Adaugam si visinata si omogenizam bine sa se incorporeze bine biscuitii.Cu o lingura luam din pasta de biscuiti,punem in mijloc o visina din visinata sau in cazul in care dam si la copii punem o bucata de rahat.Modelam o biluta rotunda pe care apoi o dam prin nuca de cocos.Lasam la frigider pana se racesc bine.





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Calinnicola1997 1

31.08.2012, 12:36

YAMMY super gustosi

Lau 1

31.08.2012, 14:07

servesc si eu

iri_iri 1

31.08.2012, 18:59

sunt pe gustul meu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

Painici umplute

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Bomboane cu Nutella si alune de padure