Bulgari de zapada

de Brindusa in Prajituri, 5 Dec 2010 | 15711 vizualizari

 

Alti biscuiti pentru Craciun. De data asta fara ou. Arata ca niste bulgarasi de zapada, de unde si numele. Sunt fragezi si se topesc in gura.

 

INGREDIENTE

  • 225 g unt, moale
  • 80 g + 50 g zahar pudra
  • 1 lingurita vanilie
  • 300 g faina 000
  • un praf de sare
  • 100 g alune de padure, prajite uscat, tocate mare
  • fructe confiate
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgari de zapada:

Amesteca untul cu 80 g zahar si vanilie pana ce devin o crema omogena si pufoasa

Adauga sarea si 250 g faina si amesteca. Daca se formeaza o pasta care nu se lipeste de maini, nu mai trebuie adaugat si restul de faina. Da e prea moale coca, adauga cate o lingura de faina (din cele 50 g ramase) pana ce devine nelipicioasa.

Aduga alunele si amesteca-le bine

Pune in frigider 1-2 ore

Incalzeste cuptorul la 190 C (tare)

Din coca fa bilute in mijlocul carora pune bucati de fructe confiate.

Coace 8- 10 minute. Ai grija sa ramana albe

Raceste-le putin, apoi da-le prin zaharul ramas.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari de zapada" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Lizicat 1

06.12.2010, 22:38

Bun, bun, bun....

onuta 1

06.12.2010, 23:11

bunatati

mihaelar63 1

07.12.2010, 14:59

mie poti sa-mi trimiti incercarile , nu ma supar

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Catalina L

7583 puncte

Rocsi

4228 puncte

Satisfyyourcravings

4077 puncte

mirela0911

3262 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Inghetata de vanilie cu zmeura

de Rocsi 9

ieri la 20:03

Ciorba de burta express

de Ksenya 4

pe 21.08 la 18:41

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta