Bulgari de zapada

de -Miti- in Prajituri, 20 Dec 2010 | 8767 vizualizari

 

I-am facut anul trecut de Craciun.Dar s-au dus repede!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de nuca de cocos
  • 1 cana faina
  • 1 1/4 cana zahar pudra
  • varf de cutit de sare
  • 6 linguri unt,la temperatura camere
  • 1 zahar vanilat
  • 4 lingurite lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgari de zapada:

Pune in food processor ( acuma chiar ca-mi scapa cum ii zice in romaneste)1/2 cana nuca de cocos,faina,sarea si 1/4 cana de zahar.Adauga untul si zaharul vanilat,iar cand s-a format un aluat fa bilute in palma.Bilutele sa fie uniforme ca sa se coaca in acelasi timp.

Se dau bilutele la cuptorul preincalzit si se tin cam 15 minute,pana se intaresc,dar inca fragede.

Scoate tava din cuptor si lasa-le sa le raceasca.

Intr-un bol amesteca laptele cu zaharul pudra si da bilutele prin el apoi tavaleste-le prin nuca de cocos ramasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari de zapada" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Ligia Bxl 1

21.12.2010, 17:32

da desigur doar e iarna

tanyapatap 1

23.12.2010, 22:53

Msclaudish 1

26.04.2012, 21:23

foarte gustoase, felicitarii pentru reteta!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rotite NuSi