Desert Oreo cupcakes

de - Andreea - in Prajituri, 31 Aug 2018 | 3956 vizualizari

 

Cui ii plac biscuitii Oreo...aceasta este o reteta exact pe gustul lor :) 

 

INGREDIENTE

Pentru cupcakes:

  • 90 gr faina tip '00'
  • 90 gr zahar
  • 1 ou
  • 30 ml lapte
  • 50 gr unt
  • 50 gr ciocolata
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 6 biscuiti Oreo clasici

Pentru frosting:

  • 250 gr mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
  • 60 gr zahar pudra
  • 6 biscuiti Oreo clasici

In plus pentru decor :

  • 3 biscuiti Oreo Crispy&Thin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Oreo cupcakes:

Cupcakes: 

Punem intr-o craticioara untul impreuna cu ciocolata si le topim, amestecand mereu. Lasam deoparte sa se racoreasca putin.

Intr-un bol punem oul si laptele, dupa care adaugam amestecul de unt si ciocolata. Amestecam bine. 

Punem apoi faina, praful de copt si bicarbonatul si amestecam bine toate ingredientele.

Asezam formele de cupcake, turnam putina compozitie, asezam in fiecare forma cate un biscuite Oreo si turnam iar din compozitie.

Dam tava cu cupcakes la cuptorul incins in prealabil, la 180 grade C, pentru circa 20 minute. 

Cand sunt gata, le scoatem si le lasam sa se raceasca complet.

Frosting: 

Luam fiecare biscuit si separam biscuitul de crema. Partea de biscuit o macinam fin.

Punem intr-un bol mascarpone si mixam. Adaugam zaharul pudra si mixam in continuare.

Punem frisca lichida si mixam pana obtinem o crema densa. La sfarsit adaugam crema de la biscuiti si biscuitii macinati fin.

(Frisca trebuie folosita abia scoasa din frigider )

Pastram frosting-ul la frigider pana in momentul folosirii.  

Punem frosting intr-un pos si ornam fiecare cupcake.

Biscuitii Oreo Crispy&Thin ii taiem in jumatate. Punem cate o jumatate pe fiecare cupcake. 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Oreo cupcakes" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Craiasa zapezii