Prajitura Milch Schnitte

de ana in Prajituri, 16 Iun 2010 | 4625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 4 oua
  • 80 gr. zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 2 Linguri pline cu gris
  • 2 Linguri cacao
  • 2 Linguri faina
  • 2 Linguri miere
  • 1 lingurita praf de copt
  • 20 ml. lapte
  • 100 ml. ulei
  • un varf de sare
  • Crema: 
  • 200 gr lapte condensat
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 pliculet intaritor pt. frisca
  • 100 ml. lapte
  • 1 pliculet gelatina
  • 1 lingurita esenta vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Milch Schnitte:

Galbenusurile le frecam cu zahar pana se albesc ,apoi incorporam ,faina,grisul,cacao,laptele,uleiul,praful de copt si la sfarsit cu o lingura incorporam albusurile batute spuma.


Tapetam tava de cuptor cu hartie de copt si intindem compozitia.O coacem la foc mic spre mediu pe treapta de sus.


Ne ocupam de crema:


Gelatina o punem la inmuiat in lapte apoi o incalzim 2 secunde la microunde.O incorporam in laptele condensat ,apoi batem frisca bine cu un plic de intaritor si o incorporam in laptele condensat.O lasam putin sa se inchege cat se raceste blatul.Cand blatul e gata il taiem in 2 indepartam hartia de copt si punem crema la mijloc.


O lasam la rece cel putin 3 ore.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Milch Schnitte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

ana 1

22.06.2010, 12:44

La cerere aseara am mai executat odata prajitura ,am inlocuit uleiul cu untul ii schimba simtitor aroma !

ela 1

25.06.2010, 18:02

si eu am trecut-o la favorite

ana 1

25.06.2010, 19:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
prajitura cu foi si crema de lamaie