Prajitura Milch Schnitte

de ana in Prajituri, 16 Iun 2010 | 4402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 4 oua
  • 80 gr. zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 2 Linguri pline cu gris
  • 2 Linguri cacao
  • 2 Linguri faina
  • 2 Linguri miere
  • 1 lingurita praf de copt
  • 20 ml. lapte
  • 100 ml. ulei
  • un varf de sare
  • Crema: 
  • 200 gr lapte condensat
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 pliculet intaritor pt. frisca
  • 100 ml. lapte
  • 1 pliculet gelatina
  • 1 lingurita esenta vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Milch Schnitte:

Galbenusurile le frecam cu zahar pana se albesc ,apoi incorporam ,faina,grisul,cacao,laptele,uleiul,praful de copt si la sfarsit cu o lingura incorporam albusurile batute spuma.


Tapetam tava de cuptor cu hartie de copt si intindem compozitia.O coacem la foc mic spre mediu pe treapta de sus.


Ne ocupam de crema:


Gelatina o punem la inmuiat in lapte apoi o incalzim 2 secunde la microunde.O incorporam in laptele condensat ,apoi batem frisca bine cu un plic de intaritor si o incorporam in laptele condensat.O lasam putin sa se inchege cat se raceste blatul.Cand blatul e gata il taiem in 2 indepartam hartia de copt si punem crema la mijloc.


O lasam la rece cel putin 3 ore.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Milch Schnitte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

ana 1

22.06.2010, 12:44

La cerere aseara am mai executat odata prajitura ,am inlocuit uleiul cu untul ii schimba simtitor aroma !

ela 1

25.06.2010, 18:02

si eu am trecut-o la favorite

ana 1

25.06.2010, 19:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu iaurt fara coacere