Prajitura Milch Schnitte

de ana in Prajituri, 16 Iun 2010 | 4212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 4 oua
  • 80 gr. zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 2 Linguri pline cu gris
  • 2 Linguri cacao
  • 2 Linguri faina
  • 2 Linguri miere
  • 1 lingurita praf de copt
  • 20 ml. lapte
  • 100 ml. ulei
  • un varf de sare
  • Crema: 
  • 200 gr lapte condensat
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 pliculet intaritor pt. frisca
  • 100 ml. lapte
  • 1 pliculet gelatina
  • 1 lingurita esenta vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Milch Schnitte:

Galbenusurile le frecam cu zahar pana se albesc ,apoi incorporam ,faina,grisul,cacao,laptele,uleiul,praful de copt si la sfarsit cu o lingura incorporam albusurile batute spuma.

Tapetam tava de cuptor cu hartie de copt si intindem compozitia.O coacem la foc mic spre mediu pe treapta de sus.

Ne ocupam de crema:

Gelatina o punem la inmuiat in lapte apoi o incalzim 2 secunde la microunde.O incorporam in laptele condensat ,apoi batem frisca bine cu un plic de intaritor si o incorporam in laptele condensat.O lasam putin sa se inchege cat se raceste blatul.Cand blatul e gata il taiem in 2 indepartam hartia de copt si punem crema la mijloc.

O lasam la rece cel putin 3 ore.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Milch Schnitte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Prajitura Milch Schnitte-0
Prajitura Milch Schnitte-1
Prajitura Milch Schnitte-2
Prajitura Milch Schnitte-3
Prajitura Milch Schnitte-4

COMENTARII (27)

ana

ana 1

22.06.2010, 12:44

La cerere aseara am mai executat odata prajitura ,am inlocuit uleiul cu untul ii schimba simtitor aroma !

ela

ela 1

25.06.2010, 18:02

si eu am trecut-o la favorite

ana

ana 1

25.06.2010, 19:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!