Briose cu capsuni

de gaby_gabytza in Prajituri, 1 Mar 2014 | 2306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 130 g faina
  • 150 g zahar
  • 130 g unt
  • capsuni congelate
  • esenta vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • decor
  • 1 plic tort gelee rosu
  • capsuni(din compot)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu capsuni:

Mixam ouale cu zaharul si untul pana devine o crema spumoasa.Adaugam zaharul vanilat,esenta,praful de copt si faina.Mixam totul pana iese o crema pufoasa.


Punem capsunile in cuptorul cu microunde pentru un minut.Le apasam cu furculita ca sa ramana si caspuni intregi si le adaugam cu tot cu sirop peste crema.


Pregatim formele de briose din silicon si le umplem pe jumatate.Le asezam intr-o tava si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.


Lasam sa se raceasca si adaugam deasupra cateva capsune din compot


Pregatim plicul de tort gelee conform instructiunilor de pe plic si rasturnam peste briose.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Lau 1

01.03.2014, 20:21

alilianaa 1

01.03.2014, 21:28

tare bune!

gaby_gabytza 1

02.03.2014, 11:30

va multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema de ciocolata