Briose cu capsuni

de gaby_gabytza in Prajituri, 1 Mar 2014 | 1522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 130 g faina
  • 150 g zahar
  • 130 g unt
  • capsuni congelate
  • esenta vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • decor
  • 1 plic tort gelee rosu
  • capsuni(din compot)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu capsuni:

Mixam ouale cu zaharul si untul pana devine o crema spumoasa.Adaugam zaharul vanilat,esenta,praful de copt si faina.Mixam totul pana iese o crema pufoasa.


Punem capsunile in cuptorul cu microunde pentru un minut.Le apasam cu furculita ca sa ramana si caspuni intregi si le adaugam cu tot cu sirop peste crema.


Pregatim formele de briose din silicon si le umplem pe jumatate.Le asezam intr-o tava si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.


Lasam sa se raceasca si adaugam deasupra cateva capsune din compot


Pregatim plicul de tort gelee conform instructiunilor de pe plic si rasturnam peste briose.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Lau 1

01.03.2014, 20:21

alilianaa 1

01.03.2014, 21:28

tare bune!

gaby_gabytza 1

02.03.2014, 11:30

va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu gem de prune