Bulgari de zapada

de Lorra in Dulciuri, 26 Dec 2011 | 5860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti (petit beurre)
  • 250 ml lapte (apa)
  • 2-3 linguri zahar (dupa gust)
  • zeama de la o portocala
  • 100 gr stafide
  • 1-2 linguri cacao
  • 200 gr nuca cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgari de zapada:

Se farama biscuitii la blender (sau se piseaza intr-un bol).


Laptele (apa) se pune putin pe foc impreuna cu zaharul pana ce acesta se dizolva si se toarna peste biscuiti. Se adauga zeama de portocala, stafidele (tinute cateva min. intr-un bol cu apa, ideal se tin in rom) si 100 gr. nuca cocos si se amesteca bine. Am impartit compozitia in doua parti egale, una am lasat-o pentru "bulgarasii de zapada" iar in cealalta am adaugat cacaoa.


Se formeaza bilute de dimensiuni potrivite si se dau prin cealalta 100 de gr nuca de cocos. Se lasa pentru cel putin o ora la frigider.


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari de zapada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

Lorra 1

31.12.2011, 13:05

irena 1

22.02.2012, 18:44

Excelent!

Lorra 1

22.02.2012, 19:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piersici