Bulgur cu spanac si ciuperci

de katty in Mancaruri de post, 20 Mar 2017 | 1160 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 ceasca bulgur
  • 200 gr ciuperci roaspete
  • 150 gr spanac proaspat
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgur cu spanac si ciuperci:

Treceti rapid ciupercile printr-un jet de apa, le stergeti, apoi le taiati felii. Curatati spanacul bine, il spalati in cateva ape, apoi il lasati la scurs. Bulgurul impreuna cu 2 cesti de apa si putina sare, se pun la fiert pana ce absoarbe toata apa si se inmoaie. Incingem uleiul si punem ciupercile la calit. Cand ciupercile nu mai lasa apa si s-au inmuiat, adaugam spanacul, sare si piper dupa gust. Amestecam usor si stingem focul. Adaugam bulgurul fiert si amestecam usor. Servim imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgur cu spanac si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

20.03.2017, 17:30

dantes 1

22.03.2017, 16:26

Bun!

miki_a 1

03.04.2017, 14:35

Super meniude post!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci marinate