Bulion din rosii cherry de diverse forme si culori... amalgam

de Constelatialeu in Bulion, 31 Aug 2017 | 1059 vizualizari

 

Anul asta am decis sa fac bulion din rosii cherry,surpriza a fost sa constat ca sunt foarte carnoase, nici nu a trebuit sa le scad foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • cca 2 galeti de 5 kg pline cu rosii cherry diverse forme si culori
  • 2 linguri de sare grunjoasa ( sau dupa gust )
  • 2 linguri de zahar ( daca este cazul ) eu am pus
Portii: 11
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion din rosii cherry de diverse forme si culori... amalgam:

Mai intai le-am cules, sunt asa dragalase de-ti este mai mare dragul sa le culegi, apoi am turnat apa peste ele si le-am spalat. Am montat masina de separat cojile de pulpa. Pentru ca sunt micute nu a fost nevoie sa le mai tai, asa ca m-am apucat sa dau la manivela, adica sa-mi intaresc bicepsi, tricepsii si ce mai incape intr-o mana....:)))))) si dai la manivela, dai pana ce am terminat toate rosioarele, apoi am mai bagat o tura cojile sa scot maxim din ele. Am pus sucul rezultat in tuci , am asezat tuciul pe foc si am lasat sa foarba, am adaugat sare si zahar. Aici fiecare il lasa sa scada cat crede, eu zic ca l-am facut potrivit, nici foarte scazut, dar nici foarte zemos. Dupa ce a fiert l-am pus in sticlute mici ( de suc tedy sau nectar de fructe), le-am acoperit cu o patura si le-am lasat la racit, apoi le depozitam in camara sau beci , fiecare ce are in dotare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion din rosii cherry de diverse forme si culori... amalgam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Panacris 1

01.09.2017, 19:25

elucubratiiculinare 1

02.09.2017, 09:33

foarte bun la iarna

Rocsi 1

02.09.2017, 21:38

La tine au fost mai marisoare rosiile si ai putut sa faci bulion din ele! La noi au fost minuscule rosiile cherry, asa ca doar le-am mancat asa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6490 puncte

Rocsi

6225 puncte

RODIMUR

3958 puncte

anuta

3714 puncte

Panacris

3343 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Zarzavat (2)