Bulz

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2011 | 3212 vizualizari

 

Pentru ca vroiam sa mai diversific cumva meniul, am cautat o altfel de "abordare" a banalei mamaligi cu branza si am gasit varianta potrivita: bulz!!

 

INGREDIENTE

  • (fara cantitati, fiecare face dupa preferinta)
  • malai,
  • apa,
  • sare,
  • putin ulei,
  • branza,
  • sunculita,
  • smantana,
  • oua,
  • cascaval ras;
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz:

Am facut o mamaliga vartoasa din apa, putin ulei, sare si malai.



Am lasat-o sa se raceasca putin, apoi cu mainile inmuiate in apa am luat mamaliga, am presat-o putin, am pus in mijloc sunculita (una extra buna cu ceva ierburi pe deasupra) taiata bucatele si branza.



Am modelat sub forma unei bile, am presat putin bila si am pus-o la copt pe grill. E senzationala pe gratarul cu lemne cred, daca aveti ocazia incercati si asa.



Am intors pe ambele parti pana s-a rumenit putin.



Intre timp am rumenit pe grill si cateva felii de sunculita, iar intr-o tigaie am prajit un ou.



Am servit bulzul cu smantana din belsug, ou prajit si felii de sunculita. Deasupra am pus si cascaval ras.



Extra gustos! Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Dana_Retetegg 1

04.12.2011, 22:02

Bunica, e foarte bun, merita cateva sute de grame, le dam noi jos cumva

Dana_Retetegg 1

04.12.2011, 22:03

Merci Oana

Bya Ralu 1

11.09.2012, 21:03

suoer bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza la cuptor