Bulz

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2011 | 3532 vizualizari

 

Pentru ca vroiam sa mai diversific cumva meniul, am cautat o altfel de "abordare" a banalei mamaligi cu branza si am gasit varianta potrivita: bulz!!

 

INGREDIENTE

  • (fara cantitati, fiecare face dupa preferinta)
  • malai,
  • apa,
  • sare,
  • putin ulei,
  • branza,
  • sunculita,
  • smantana,
  • oua,
  • cascaval ras;
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz:

Am facut o mamaliga vartoasa din apa, putin ulei, sare si malai.



Am lasat-o sa se raceasca putin, apoi cu mainile inmuiate in apa am luat mamaliga, am presat-o putin, am pus in mijloc sunculita (una extra buna cu ceva ierburi pe deasupra) taiata bucatele si branza.



Am modelat sub forma unei bile, am presat putin bila si am pus-o la copt pe grill. E senzationala pe gratarul cu lemne cred, daca aveti ocazia incercati si asa.



Am intors pe ambele parti pana s-a rumenit putin.



Intre timp am rumenit pe grill si cateva felii de sunculita, iar intr-o tigaie am prajit un ou.



Am servit bulzul cu smantana din belsug, ou prajit si felii de sunculita. Deasupra am pus si cascaval ras.



Extra gustos! Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Dana_Retetegg 1

04.12.2011, 22:02

Bunica, e foarte bun, merita cateva sute de grame, le dam noi jos cumva

Dana_Retetegg 1

04.12.2011, 22:03

Merci Oana

Bya Ralu 1

11.09.2012, 21:03

suoer bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

RETETA RECOMANDATA
Balmos la ceaun