Bulz ca la Bran

de Simo in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2009 | 7599 vizualizari

 

La Bran se face cel mai bun bulz din toata Romania, gratie calitatii unice a branzei de burduf din aceasta zona.

 

INGREDIENTE

  • - malai grisat, 500 grame
  • - branza de burduf, 400 grame
Portii: -2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz ca la Bran:

Pentru o masura de malai grisat (ca sa scapi de probleme si asteptare) trebuie 2 1/2 masuri de apa. Apa cu sare se pune pe foc si in momentul in care fierbe se toarna malaiul incet incet amestecand ca sa nu faca cololoase. Se amesteca apoi 5-10 minute pe foc mic si gata.

Cand s-a racit nitel,se formeaza cu mana mingiute in care se pune branza de burduf! Apoi,se invelesc in folie de aluminiu si se pun la rumenit pe gratar!

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Bulz ca la Bran-0
Bulz ca la Bran-1

COMENTARII (7)

Oana

Oana 1

07.01.2009, 21:53

Ce pofta mi s-a facut de bulz!!! mmmm, ca la Dragoslavele

elena1988

elena1988 1

04.03.2011, 09:20

Bya Ralu

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!