Oua de prepelita cu sos curry

de dentistutza in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2011 | 9645 vizualizari

 

Eu am pregatit o cantitate dupa ochi. Fiecare poate sa foloseasca numarul de oua si cantitatea de sos dorita.

 

INGREDIENTE

  • 20 oua de prepelita
  • 4 linguri de maioneza
  • 3 linguri mustar
  • 4 linguri iaurt gras,cremos
  • 1/3 lingurita praf curry
  • cateva picaturi zeama de lamaie
  • sare-cine doreste
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de prepelita cu sos curry:

Ouale de prepelita spalate se fierb in apa cu sare doua- trei minute si se baga imediat sub jet de apa rece. Se cojesc. Pentru sos se amesteca toate ingredientele de mai sus, se gusta, si apoi se combina ouale cu sosul. Atat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de prepelita cu sos curry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

jolygina 1

05.10.2011, 09:32

ooo da foarte bune

dentistutza 1

07.10.2011, 20:35

multumesc pt aprecieri, sunt si sanatoase si gustoase

marcela1979 1

10.11.2011, 11:18

cred ca s bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu oua de prepelita si sunca ( jamon iberico)