(un fel de) Balmos

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2015 | 1298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • zer de oaie
  • malai
  • branza vechie sarata de oaie
  • cas proaspat de oaie
  • carnat afumat de porc
  • smantana grasa
  • oua de prepelita
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA (un fel de) Balmos:

Cantitatile nu le-am precizat pentru ca fiecare face cat considera, in functie de numarul de meseni. Zerul l-am pus intr-un tuci si l-am lasat sa se infierbante, atunci am adaugat malaiul, atat cat sa iasa o mamaliga putin moale, dar nu sa curga.


Cand malaiul a fiert, am adaugat ambele tipuri de branza sfaramate si am amestecat bine, bine, apoi am pus carnatul si smantana. Am amestecat bine, pana branza si smantana s-au topit.


Daca este cazul, se mai adauga sare. Intr-un vas de ceramica, pe care l-am uns cu putin ulei am pus amestecul de mamaliga, deasupra am spar oua de prepelita, si am dat vasul la cuptor.

Mie imi plac ouale mai facute, asa ca, fiecare il lasa cat vrea. Sa aveti pofta!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "(un fel de) Balmos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

diaconta 1

12.12.2015, 21:51

Sa mai faci sa-mi dai si mie

mirela0911 1

13.12.2015, 12:15

Ce-mi place balmosul, sigur si varianta asta e super buna!

Gicuta69 1

14.12.2015, 09:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Gustari reci cu oua de prepelita