Bulz ciobanesc

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2010 | 9305 vizualizari

 

Un bulz...cu savoare romaneasca

 

INGREDIENTE

  • Branza de burduf
  • branza telemea veche
  • cas framantat
  • cas dulce
  • mamaliga
  • oua
  • unt de casa  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz ciobanesc:

1. Facem mamaliga...asta stie toata lumea asa ca nu mai spunem cum...


2. Amestecam felurile de branza intr-un vas.


3. Punem putin unt in tigaie si amestecam mamaliga cu branza si cu untul, prajim la foc mic 5- 10 minute dar cu grija sa nu rumenim ci doar sa lasam bine sa se amestece intre ele la cald.


3. Luam formele punem din compozitia din tigaie in fiecare forma si dam o jumatate de ora la cuptor...servim cu oua ochiuri deasupra...si cu smantana...o minunatie!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz ciobanesc" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

14.12.2012, 20:29

Deyyyy

nilgun 1

03.06.2013, 10:28

wow...delicios

Krystyan Trendy 1

09.12.2013, 08:42

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptor