Racituri de pui

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2012 | 3085 vizualizari

 

Mie imi plac foarte mult raciturile si le fac de cate ori am ocazia.

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (pulpe sau piept)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • telina
  • mazare (din conserva)
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 plic de gelatina (pt 500 ml zeama)
  • sare
  • 1 ou pt decor (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri de pui:

Punem carnea la fiert. Spumuim bine, dupa care adaugam morcovii, ceapa si telina intregi. Dupa ce totul este fiert bine, adaugam usturoiul pisat si oprim focul. Potrivim de sare. Ceapa se scoate si se arunca, iar cu gelatina se procedeaza conform instructiunilor de pe plic.


Scot carnea si o desprind de pe os. Clatesc cu apa rece bolurile in care urmeaza sa pun raciturile si incep prin a aseza mai intai o felie de ou fiert, morcovul taiat rondele, mazarea, carnea si apoi zeama. Decorul difera de la o imaginatie la alta. Se dau raciturile la rece, iar dupa ce se incheaga se rastoarna pe o farfurie pt a avea un aspect mai placut.

 

TIPS-URI

1

Eu nu strecor niciodata raciturile si totusi ies destul de limpezi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MIUTA 1

09.03.2012, 16:41

Foarte bune

Rocsi 1

09.03.2012, 19:49

Preferatele mele sunt astea de pui!!!

bubulina44 1

22.03.2012, 15:50

Le ador! Arata super si cred ca au fost delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piftie de pui