Racituri de pui

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2012 | 2736 vizualizari

 

Mie imi plac foarte mult raciturile si le fac de cate ori am ocazia.

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (pulpe sau piept)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • telina
  • mazare (din conserva)
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 plic de gelatina (pt 500 ml zeama)
  • sare
  • 1 ou pt decor (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri de pui:

Punem carnea la fiert. Spumuim bine, dupa care adaugam morcovii, ceapa si telina intregi. Dupa ce totul este fiert bine, adaugam usturoiul pisat si oprim focul. Potrivim de sare. Ceapa se scoate si se arunca, iar cu gelatina se procedeaza conform instructiunilor de pe plic.

Scot carnea si o desprind de pe os. Clatesc cu apa rece bolurile in care urmeaza sa pun raciturile si incep prin a aseza mai intai o felie de ou fiert, morcovul taiat rondele, mazarea, carnea si apoi zeama. Decorul difera de la o imaginatie la alta. Se dau raciturile la rece, iar dupa ce se incheaga se rastoarna pe o farfurie pt a avea un aspect mai placut. 

 

TIPS-URI

1

Eu nu strecor niciodata raciturile si totusi ies destul de limpezi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

MIUTA 1

09.03.2012, 16:41

Foarte bune

Rocsi 1

09.03.2012, 19:49

Preferatele mele sunt astea de pui!!!

bubulina44 1

22.03.2012, 15:50

Le ador! Arata super si cred ca au fost delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!