Papara cu salam

de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2012 | 2054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g salam
  • O jumatate de ceasca de cafea cu lapte
  • 2 triunghiuri de branza topita
  • Sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papara cu salam:

Taiem salamul cubulete si il punem intr-o tigaie la prajit cu putin ulei


Intre timp batem ouale cu un pic de sare, lapte si branza topita


Dupa ce s-a prajit salamul, adaugam ouale si lasam sa se prajeasca


Se mai amesteca din cand in cand


Se serveste calda

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papara cu salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (14)

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 08:15

simona sa stii ca asa am inteles si eu prima data cand am auzit de reteta asta dar este chiar foarte gustoasa

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 08:15

eduard

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 08:16

multumesc mult iri pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Evantai de vinete

de oanapl 5

ieri la 23:32

Prajitura rasturnata cu visine

de oanapl 5

ieri la 23:26

Desert papanasi fierti

de RODIMUR 3

ieri la 21:32

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de pui