Crema de conopida

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2015 | 10131 vizualizari

 

E foarte simplu de facut si totodata foarte gustoasa. O puteti manca pe paine proaspata sau servi pe bucatele de paine prajita sau tartine .

 

INGREDIENTE

  • 1/2 conopida
  • sare
  • 1 catel de usturoi, putina ceapa
  • 2 linguri de maioneza
  • o lingura smantana grasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de conopida:

Conopida se desface buchetele si o punem la fiert in apa cu sare. Cand s-a inmuiat strecuram apa si pasam totul cu blenderul vertical, pana devine o pasta. Lasam deoparte sa se raceasca.

Cand e rece amestecam cu 2 linguri de maioneza amestecata cu o lingura de smantana grasa. Apoi gustam de sare si razuim putina ceapa si 1 catel de usturoi. 

 Servim cu paine sau cu toasturi prajite, dupa preferinte. este o salata foarte usoara si gustoasa , mai ales cu rosii sau alte salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia

ieri la 23:04

Bomboane din biscuiți - Un desert delicios al copilăriei

ieri la 15:34

Franzela de casa reteta de paine simpla si pufoasa

pe 19.05 la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crema de conopida