Drob

de iri_iri in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2012 | 1954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g lob de ficat de pasare,
  • 500g ficat de pasare,
  • rinichiul,plamanii,ficatul si inima de la un miel,
  • 2 legaturi de ceapa verde,
  • o legatura usturoi verde,
  • 2 legaturi spanac,
  • 2 legaturi marar,
  • 2 legaturi patrunjel,
  • 3 legaturi leustean,
  • 10 oua+4 fierte,
  • 150 ml ulei,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Ficatul si maruntaiele de la miel se fierb, zarzavatul verde se spala si se toaca marunt . Dupa ce s-au fiert ficateii se lasa sa se raceasca si apoi se dau prin masina de tocat . Se amesteca cu zarzavatul ,cele 10 oua crude ,uleiul,se potriveste de sare si piper. Cele 4 oua se fierb pana devin tari. Separat se unge o tava cu ulei si se aseaza compozitia, se niveleaza si se adauga ouale taiate in doua pe lung . Se acopera bine ouale si se da tava la cuptor pana se coace bine, dar atentie sa nu se lase prea mult sa nu se usuce.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

daca copozitia este prea tare se mai diuluiaza cu supa de legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

adry88 1

23.04.2012, 10:46

bun

Rocsi 1

23.04.2012, 11:20

super

Sim0na 1

24.04.2012, 19:57

Foarte bun!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti umpluti cu branza