Rosii umplute cu ciuperci

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2010 | 3978 vizualizari

 

aperitive gustoase

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • putin ulei pt calit ceapa
  • piper
  • sare,
  • maioneza,
  • masline pt palmieri
  • bete frigarui si patrunjel verde
  • rosii de marime mijlocie
  • 3-4 catei usturoi
  • sâmbure masline negre pt decor fara
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu ciuperci:

Se curata ciupercile se spala bine apoi se taie marunt, ceapa la fel se toaca foarte fin si se caleste in putin ulei 2-3 minute apoi se pune 1 lingurita boia dulce si ciupercile marunt taiat, piper sare si se lasa sa fiarba bine pana scade apa (nu mai puneti apa ca lasa ele),


Dupa ce s-au fiert bine se pun intr-o strecuratoare sa se scurga bine, apoi se amesteca cu maioneza si usturoiul pisat marunt.


Rosiile se scobesc de miez si se pun la scurs cu partea taiata in jos. Dupa ce rosiile s-au scurs bine se pun ciupercile cu maioneza si se umplu rosiile apoi se orneaza cu masline negre (fiecaruia dupa gust) si patrunjel.


Se aseaza langa niste palmieri facuti din masline si patrunjel verde pe bete de frigarui.


POFTA BUNA

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bunica 1

24.02.2010, 14:52

Un aperitiv excelent ! Dar pe masa se mai vad si alte gustari, care par a fi foarte bune

nadina73 1

24.02.2010, 16:06

multumesc mult ,da intradevar se mai vad si altele ,era o masa festiva ce i-am pregatit-o prietenei mele de ziua ei in ianuarie. Sotul ei vroia sa-i faca o surpiza placute sotiei lui si ..........cred ca am reusit

Bucataras 1

24.02.2010, 19:12

nadina, din pacate ai avut citeva retete indescifrabile ca mod de preparare. nu stiu ce se intimpla, dar nu puteau ramine astfel publicate.

2. ai avut o reteta preluata de pe un blog culinar cu tot cu poze. am sters-o si pe aceea si te rog sa nu mai preiei copy/paste din alte siteuri, altfel iti vom inchide contul si este pacat ...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni

de oanapl 5

ieri la 23:39

Taci si inghite

de oanapl 5

ieri la 23:31

Aperitiv placinta cu branza sarata

de GeorgiG 5

ieri la 22:07

Macrou la gratar

de Lau 9

ieri la 21:32

RETETA RECOMANDATA
Rulou de pui servit cu galette de cartofi si mousse de ciuperci