Bulz (cocolos cu brinza)

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2010 | 3002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • mamaliguta calda
  • 2 fire carnati prajiti
  • branza
  • unt
  • cascaval  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz (cocolos cu brinza):

Intr-un castron incepem sa alternam un strat de mamaliguta ,peste care adaugam carnatii taiati marunt si caliti in putin ulei,branza(de care aveti in frigider)unt si cascaval incheind cu mamaliguta.


Rasturnam pe o farfurie si radem branza si cascaval din belsug deasupra!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz (cocolos cu brinza)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

ionela2682 1

15.03.2010, 12:26

da da! foarte bun! ideea e sa fie plin cu branza si cascaval ca altfel,,,,,

Bucataras Medi 1

15.03.2010, 12:40

ce bunatate........vreau si eu ca-mi place

ionela2682 1

15.03.2010, 13:39

cu placere trimit.....!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu carnati de porc si cascaval Delaco