Bulz cu branza de burduf si telemea, oua ochiuri si carnati

de merisor in Mancaruri cu carne, 15 Iul 2012 | 11018 vizualizari

 

Am luat o branza buna de burduf de la noi de la Rucar si azi i-am venit de hac.

 

INGREDIENTE

  • mamaliguta din 1/2 Kg malai
  • 500g branza de burduf
  • 250g branza telemea
  • 4 oua
  • 2 carnati usor picanti
  • 3 mici
  • smantana(facultativ)
  • 2/3 pachet unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz cu branza de burduf si telemea, oua ochiuri si carnati:

Am facut o mamaliguta mai moale pe care nu am mai rasturnat-o pe platou.


Am prjajit 4 oua, carnatii si micii mi-au ramas de la gratar, branza telemea am amestecat-o cu cea de burduf.


Am uns o cratita cu unt, am pus 1/3 din cantitatea de mamaliga peste care am pus branza, iar 1/3 din mamaliguta, apoi am asezat ouale sicarnatii cu micii tocati marunt si am acoperit cu restul de mamaliguta. Deasupra am uns iar cu unt si am itepat din loc in loc cu furculita pentru a patrunde untul si in interior. Am dat la cuptor pentru 15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz cu branza de burduf si telemea, oua ochiuri si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 10:13

o bunatate

Sim0na 1

16.07.2012, 11:53

Am invit la masa, ca tare mult imi mai place..

merisor 1

16.07.2012, 12:06

esti bine venita!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte basarabene (foioase) de post, cu cartofi, ceapă verde și mărar

de RODIMUR 5

ieri la 22:53

Mamaliguta cu busuioc si parmezan preparata la wok

ieri la 21:36

Mancare de cartofi cu afumatura de porc la multicooker crock pot express

de Adi 4

ieri la 20:41

Tort de post Excelent

de RODIMUR 5

ieri la 17:23

RETETA RECOMANDATA
''Taci si-nghite''