Bundas kenyer!

de Panacris in Mancare copii, 8 Sep 2012 | 2596 vizualizari

 

In traducerea libera preparatul se numeste "paine imblanita!", dar din cate am inteles eu se aseamana cu friganelele sarate, ce se consuma alaturi de mancare de mazare proaspata. Nelipsite din copilarie, le/am adoptat si in familia mea, fiind vedeta de weekend a micului dejun, simplu si harnitor. Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • paine mai veche 8 felii,
  • oua 4 bucati,
  • sare iodata,
  • ulei de palmier ptr prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bundas kenyer!:

Ouale se bat energic cu putina sare. Feliile de paine se trec prin oul batut, apoi se pun la prajit in uleiul fierbinte. Se servesc ca atare sau in combinatie cu branza, cascaval, branza topita, dupa gustul fiecaruia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bundas kenyer!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

adry88 1

09.09.2012, 11:36

olivee 1

12.09.2012, 21:29

imi place place

Valclaudia 1

23.03.2014, 09:23

buna dimineata! Am sosit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Kubeti homemade