Bunuelos de cartofi

de vasy16 in Mancaruri de legume, 26 Feb 2016 | 939 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 kg cartofi

2-3 catei de usturoi

1 ceapa

doi pumni faina de orez

sare

o lingurita scortisoara

ulei

2-3 oua

Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bunuelos de cartofi:

Cartofii se spala si se pune la fiert cu tot cu coaja. Intre timp se toaca marunt ceapa si usturoiul si punem la calit in putin ulei.


Cand au fiert cartofii ii lasam un pic sa se raceasca sau ii punem in apa rece pentru ai putea curata, se faramiteata cu furculita si se mai lasa un pic la racit (eu fierb cartofii cu o seara inainte).


Se adauga ouale, sarea, scortisoara si ceapa cu usturoiul calite. Se amesteca bine la fel ca compozitia de piftelute.


Puneti uleiul la incalzit si intre timp faceti bilute cam de marimea unei nuci si le treceti prin faina de orez.


Eu am ales sa fac cu faina de orez pentru ca nu innegreste uleiul ca faina de grau.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bunuelos de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Lau 1

26.02.2016, 18:35

Bya Ralu 1

27.02.2016, 22:12

bun

elucubratiiculinare 1

28.02.2016, 18:07

trebuie incercat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bilute din cartofi cu bacon