Burger buns - paine pentru hamburger

de AnaDavid in Piine, 12 Oct 2017 | 2432 vizualizari

 

Pentru un bun hamburger și hot dog pur și simplu nu este suficient sa pregatiti așa cum ar trebuie doar carnea, sosurile și alte condimente, gustul la 50 % este dat din pâinea potrivita. Pâinea greșită face ca burgerul sau hot dog-ul să aibă un aspect neplacut, fără textura, distruge gustul și prezența. Pâinea care se rupe atunci când mușcați burgerul sau hot dog-ul vă face să vă pierdeți pofta de mâncare în timp ce vă luptați să o mâncați.
Asa ca am decis sa incerc cu reteta asta care ma inspira, vedem cum iese.

 

INGREDIENTE

  • 700 gr de făină
  • 250 ml lapte
  • 250 ml de apă
  • 80 gr unt
  • 10 g drojdie proaspătă
  • 1 ou
  • 2 linguri de zahar
  • 1 sare de lingurita
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger buns - paine pentru hamburger:

Intr-o cratita puneți laptele, apa și untul și încălziți până la 45 de grade C. Aveti grija ca untul sa se topeasca total.

Separat, amestecăm făină cu zahăr, drojdie si sare.

Punem jumate din amestecul de făină int-un recipient mare și adaugam peste compozitia de lapte, unt si apa. Amestecam bine totul sa se faca un aluat.

Adăugăm si oua batuta in aluat, apoi unim restul făinii. Punem totul pe masă și lucrăm timp de 8-10 minute.

Impărțim în 10 și dăm forma dorită.

Pregatim tava, acoperim cu hartie de copt si punem painea deasupra.

Batem un gălbenuș și cu o pensula acoperim partea deasupra de paine pentru o culoare frumoasa. Lasam sa creasca timp de 1 oră.

Incălzim cuptorul la 190 de grade C și le coacem timp de 13-15 minute, apoi le lăsăm să se răcească peste un grătar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger buns - paine pentru hamburger" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paine din faina integrala de ovaz cu masline