Burger de casa

de RoXx in Sandvisuri, 11 Apr 2014 | 8387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle
  • 2-3 cartofi
  • 2 rosii
  • 4 foi de salata verde
  • ketchup
Pentru chiftele :
  • 500 gr. carne de porc tocata ( din pulpa )
  • 1 ceapa rosie
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri pesmet
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger de casa:

Ceapa si usturoiul se toaca marunt.Carnea de porc se amesteca cu oul batut , ceapa,usturoiul si pesmetul.Se asezoneaza dupa gust si se formeaza chiftelele pentru burgeri.Se pun in tigaia incinsa in prealabil si se lasa cateva minute pe fiecare parte pana ce se rumenesc si carnea este facuta. Cartofii se curata, se taie pai si se prajesc.Rosiile se taie felii.Chiflele se taie in jumatate.In chifla se pune intai foaia de salata , peste se pune chifteaua, se adauga si cartofii,2-3 felii de rosii si ketchupul . Pofta buna !


 

TIPS-URI

1

Dupa ce se formeaza chiftelele pentru burgeri, se aseaza pe folie de aluminiu unsa cu ulei, pentru a-si pastra forma inante de prajire

2

Se poate folosi si alt tip de carne (pui,peste etc )

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

RoXx 1

13.04.2014, 12:29

multu

laura_n 1

14.04.2014, 16:50

biig like!

RoXx 1

25.04.2014, 20:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald cu branza si rosii