Burger de casa

de RoXx in Sandvisuri, 11 Apr 2014 | 6883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle
  • 2-3 cartofi
  • 2 rosii
  • 4 foi de salata verde
  • ketchup
Pentru chiftele :
  • 500 gr. carne de porc tocata ( din pulpa )
  • 1 ceapa rosie
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri pesmet
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger de casa:

Ceapa si usturoiul se toaca marunt.Carnea de porc se amesteca cu oul batut , ceapa,usturoiul si pesmetul.Se asezoneaza dupa gust si se formeaza chiftelele pentru burgeri.Se pun in tigaia incinsa in prealabil si se lasa cateva minute pe fiecare parte pana ce se rumenesc si carnea este facuta. Cartofii se curata, se taie pai si se prajesc.Rosiile se taie felii.Chiflele se taie in jumatate.In chifla se pune intai foaia de salata , peste se pune chifteaua, se adauga si cartofii,2-3 felii de rosii si ketchupul . Pofta buna !


 

TIPS-URI

1

Dupa ce se formeaza chiftelele pentru burgeri, se aseaza pe folie de aluminiu unsa cu ulei, pentru a-si pastra forma inante de prajire

2

Se poate folosi si alt tip de carne (pui,peste etc )

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

RoXx 1

13.04.2014, 12:29

multu

laura_n 1

14.04.2014, 16:50

biig like!

RoXx 1

25.04.2014, 20:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
French toast cu crema de branza si nectarine