Sendvis semafor

de kukibella in Sandvisuri, 20 Oct 2013 | 858 vizualizari

 

simplu şi gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • unt
  • caşcaval
  • un ou de prepelita
  • ardei roşu
  • castravete
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • piper colorat proaspat macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis semafor:

Se taie marginile la feliile de paine;


Cu un capac se decupeaza 3 cercuri pe una dintre felii;


Cealalta felie se unge cu unt şi se presara cu caşcaval;


Se pune peste felia unsa cealalta felie decupata;


In primul cerculet se pune ardeiul roşu,ın urmatorul se sparge oul de prepelita,iar ın ultimul se pune castravetele;


Se presara cu rozmarin proaspat tocat,piper colorat şi un fir de ulei de masline;


Se da la cuptorul pre-ıncalzit(200 gr.) pana se face oul

 

TIPS-URI

1

puteti folosi orice ce alt tip de branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis semafor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

21.10.2013, 11:11

Ce dragut

kukibella 1

21.10.2013, 11:34

mihaelar63 1

29.10.2013, 14:30

Ce dragut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Sendviş lacto vegetarian