Burger Frantuzesc

de AlexTeacher in Reteta de vedeta, 18 Mar 2016 | 1775 vizualizari

 

Dupa parerea mea, asta-i cel mai gustos burger! Si-o spun in cel mai obiectiv mod cu putinta :))) 

 

INGREDIENTE

    • Piept de rata – 3 buc
    • Raclette fondue – 6 feliute
    • Ceapa rosie – 3 buc
    • Galbiori – 300 g
    • Unt – 25 g
    • Felii Camembert– 4 felii
    • Ulei de masline – 1 lingura
    • Cimbru uscat – ½ lingurita
    • Vin alb demisec – 40 ml
    • Salata creata – 8 frunze
    • Sirop fructe de padure – 4-5 linguri
    • Vin rosu – 50 ml
    • Rosie – 1 buc
    • Chifla de hamburger – 4 buc
    • Galbenus de ou – 2 buc
    • Sare si piper – dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger Frantuzesc:



  • Eliminati grasimea de la 2 piepti de rata – pastrati grasimea de la un singur piept;




  • Taiati-le cuburi;




  • Bagati-le in masina de tocat carne (Ankarsrum) si tocati-le;




  • Amestecati-le cu sare si piper;




  • Taiati feliile de Raclette in bucati egale si inchideti-le in interiorul burgerilor;




  • Pregatiti burgerii pe gratar (se servesc mediu) cca 2-3 min pe fiecare parte si lasati-i la odihnit 5-10 min;




  • Ungeti chiflele cu galbenusul de ou si lasati-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru 3-4 minute pana se rumenesc;




  • Puneti ulei de masline si unt in tigaie;




  • Tocati usturoiul marunt;




  • Trageti galbiorii in tigaie cu sare, piper, cimbru si usturoi si stingeti cu vinul alb;




  • Taiati ceapa rosie julien;




  • Caliti-o in putin unt si puneti apa deasupra – lasati-o sa fiarba, iar in momentul in care a scazut apa, turnati siropul peste si dati focul mai mic, lasand-o sa se caramelizeze usor;




  • Asezati carnea pe chifla;




  • Peste aceasta puneti ceapa caramelizata si felia de branza Camembert;




  • Adaugati galbiorii peste, rondelele de rosie si salata creata;




  • Serviti cu cartofi prajiti;


    Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Burger Frantuzesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

CameliaR 1

20.03.2016, 10:52

Vaaaai, ce salivez!

Xandrinne 1

20.03.2016, 19:44

marcela1979 1

23.04.2016, 15:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4287 puncte

RODIMUR

3855 puncte

Rahela Velicu

3290 puncte

mirela0911

3167 puncte

 Adi

3093 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 10 ani

ieri la 21:34

Pancakes cu branza de vaci, fructe uscate si miere

de Rocsi 9

pe 15.06 la 18:20

Placinte cu urda si marar ca-n Bucovina

pe 15.06 la 08:47

Desert prajitura belea de buna

pe 14.06 la 17:32

RETETA RECOMANDATA
Jacket Potatoes cu Trio Delaco