Burger Frantuzesc

de AlexTeacher in Reteta de vedeta, 18 Mar 2016 | 1145 vizualizari

 

Dupa parerea mea, asta-i cel mai gustos burger! Si-o spun in cel mai obiectiv mod cu putinta :))) 

 

INGREDIENTE

    • Piept de rata – 3 buc
    • Raclette fondue – 6 feliute
    • Ceapa rosie – 3 buc
    • Galbiori – 300 g
    • Unt – 25 g
    • Felii Camembert– 4 felii
    • Ulei de masline – 1 lingura
    • Cimbru uscat – ½ lingurita
    • Vin alb demisec – 40 ml
    • Salata creata – 8 frunze
    • Sirop fructe de padure – 4-5 linguri
    • Vin rosu – 50 ml
    • Rosie – 1 buc
    • Chifla de hamburger – 4 buc
    • Galbenus de ou – 2 buc
    • Sare si piper – dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger Frantuzesc:



  • Eliminati grasimea de la 2 piepti de rata – pastrati grasimea de la un singur piept;




  • Taiati-le cuburi;




  • Bagati-le in masina de tocat carne (Ankarsrum) si tocati-le;




  • Amestecati-le cu sare si piper;




  • Taiati feliile de Raclette in bucati egale si inchideti-le in interiorul burgerilor;




  • Pregatiti burgerii pe gratar (se servesc mediu) cca 2-3 min pe fiecare parte si lasati-i la odihnit 5-10 min;




  • Ungeti chiflele cu galbenusul de ou si lasati-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru 3-4 minute pana se rumenesc;




  • Puneti ulei de masline si unt in tigaie;




  • Tocati usturoiul marunt;




  • Trageti galbiorii in tigaie cu sare, piper, cimbru si usturoi si stingeti cu vinul alb;




  • Taiati ceapa rosie julien;




  • Caliti-o in putin unt si puneti apa deasupra – lasati-o sa fiarba, iar in momentul in care a scazut apa, turnati siropul peste si dati focul mai mic, lasand-o sa se caramelizeze usor;




  • Asezati carnea pe chifla;




  • Peste aceasta puneti ceapa caramelizata si felia de branza Camembert;




  • Adaugati galbiorii peste, rondelele de rosie si salata creata;




  • Serviti cu cartofi prajiti;


    Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Burger Frantuzesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Camelya 1

20.03.2016, 10:52

Vaaaai, ce salivez!

Xandrinne 1

20.03.2016, 19:44

marcela1979 1

23.04.2016, 15:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza dulce si visine

de GeorgiG 5

ieri la 22:22

Chec cu oreo si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:46

Tort cu capsuni

de GeorgiG 5

ieri la 20:34

Rasucite cu branza

de GeorgiG 5

ieri la 18:53

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci, ghimbir si parmezan Delaco