Sufleu de conopida a la Stela Popescu

de Bucataras in Reteta de vedeta, 28 Apr 2009 | 78222 vizualizari

 

Una dintre revistele mele preferate este Confidential, condusa de Angentul VIP al Antenei2, Cristi Brancu. In ultimul numar, Stela Popescu a preparat un “Sufleu de conopida”.

Celebra actrita marturiseste ca ii plac pastele, fructele de mare si tot ce are legatura cu pestele. “Plachia de crap n-o face nimeni ca mine. Fasolea cu ciolan si friptura de berbec fac parte si ele dintre specialitatile mele culinare”, declara Stela Popescu in Confidential.

Iata reteta de “Sufleu de conopida”.

 

INGREDIENTE

  • o conopida potrivita
  • 100 gr unt
  • 100 gr brinza telemea rasa
  • 3 oua
  • 150 gr smintina
  • o lingura de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida a la Stela Popescu:

Se fierbe conopida cu un praf de sare “al dente”. Apoi se ia un vas pentru cuptor, se unge cu unt si se pune in el un strat de conopida fiarta.

Separat se face sosul din cele 3 oua, care se bat bine cu smintina si faina, ca sa se lege. Apoi, peste stratul de conopida se pun citeva bucatele de unt, o ploaie de brinza rasa si o parte din sos. Operatiunea se repeta inca o data. Se baga la cuptor 20 de minute, se serveste calda.

 

COMENTARII (6)

AnyCostescu

AnyCostescu 1

07.02.2013, 15:06

babi5

babi5 1

27.10.2014, 16:13

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

15.12.2014, 12:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!