Sufleu de conopida a la Stela Popescu

de Bucataras in Reteta de vedeta, 28 Apr 2009 | 80098 vizualizari

 

Una dintre revistele mele preferate este Confidential, condusa de Angentul VIP al Antenei2, Cristi Brancu. In ultimul numar, Stela Popescu a preparat un “Sufleu de conopida”.

Celebra actrita marturiseste ca ii plac pastele, fructele de mare si tot ce are legatura cu pestele. “Plachia de crap n-o face nimeni ca mine. Fasolea cu ciolan si friptura de berbec fac parte si ele dintre specialitatile mele culinare”, declara Stela Popescu in Confidential.

Iata reteta de “Sufleu de conopida”.

 

INGREDIENTE

  • o conopida potrivita
  • 100 gr unt
  • 100 gr brinza telemea rasa
  • 3 oua
  • 150 gr smintina
  • o lingura de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida a la Stela Popescu:

Se fierbe conopida cu un praf de sare “al dente”. Apoi se ia un vas pentru cuptor, se unge cu unt si se pune in el un strat de conopida fiarta.


Separat se face sosul din cele 3 oua, care se bat bine cu smintina si faina, ca sa se lege. Apoi, peste stratul de conopida se pun citeva bucatele de unt, o ploaie de brinza rasa si o parte din sos. Operatiunea se repeta inca o data. Se baga la cuptor 20 de minute, se serveste calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida a la Stela Popescu" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

AnyCostescu 1

07.02.2013, 15:06

babi5 1

27.10.2014, 16:13

reisnaor_2006 1

15.12.2014, 12:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu branzeturi la cuptor