Trufe cu castane

de - TABITA - in Reteta de vedeta, 28 Mar 2014 | 1680 vizualizari

 

Reteta am gasit-o la Andreea Raicu.

 

INGREDIENTE

  • 400 g castane
  • 100 g de biscuiti zdrobiti
  • 2 linguri zahar pudra
  • 4 linguri de rom
  • 2 linguri fulgi de cocos
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe cu castane:

Castanele se pun la fiert. Se curata de coaja, se amesteca cu biscuitii zdrobiti si romul si se dau prin robot.

Se formeaza o compozitie omogena. Eventual adaugati cateva linguri cu lapte.

Se formeaza bilute si se trec prin nuca de cocos sau zaharul pudra.

Se dau la frigider pana se intaresc. Apoi se pot servi.

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga si miez de nuca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe cu castane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

28.03.2014, 20:07

anca_rm 1

31.03.2014, 15:28

babi5 1

27.10.2014, 16:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA