Rulouri cu spanac

de CARMENICA in Reteta de vedeta, 31 Ian 2010 | 6870 vizualizari

 

Este o reteta simpla,preparatul poate fi servit ca atare sau cu o garnitura,dupa gust si pofta !

 

INGREDIENTE

  • 4-6 fileuri de porc   
  • 2-4 morcovi fierti si taiati in doua sau in patru
  • 200 g spanac fiert si scurs
  • 2-3 oua fierte si taiate in sferturi
  • 100 g gogosar murat
  • sare,piper dupa gust
  • 100 ml vin
  • 50 ml ulei
  • cimbru,0 foaie de dafin

                                                                                             

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu spanac:


  • Se bat bine fileurile,cat mai intinse si se presara pe ele sare si piper.

  • Pe fiecare fileu se intind,pe lung ca o fasie,intr-o parte,spanacul,morcovul fasii,oul fiert unul langa celalalt,fasii de gogosar.

  • Se ruleaza fileurile cu atentie,iar ca sa nu iasa compozitia,pe lateral infigem scobitori

  • Intr-o tava cu putina apa si 100 ml vin,punem o foaie de dafin,putina sare si piper,putin cimbru

  • Fileurile pregatite,le punem in tava si le dam la cuptor cam 25-30 min.

  • Dupa ce scoatem tava cu rulouri din cuptor,inainte de servire,scoatem scobitorile

  • Se taie in diagonala cu atentie,fiind calde se pot imprastia

 

TIPS-URI

1

In loc de spanac putem folosi orez

2

Fileul de porc poate fi inlocuit cu piept de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

elena1988 1

12.02.2011, 06:57

adry88 1

08.05.2011, 11:16

babi5 1

15.12.2013, 14:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Smoothie pentru micul dejun cu ovaz, spanac si spirulina