Rulouri cu spanac

de CARMENICA in Reteta de vedeta, 31 Ian 2010 | 9126 vizualizari

 

Este o reteta simpla,preparatul poate fi servit ca atare sau cu o garnitura,dupa gust si pofta !

 

INGREDIENTE

  • 4-6 fileuri de porc   
  • 2-4 morcovi fierti si taiati in doua sau in patru
  • 200 g spanac fiert si scurs
  • 2-3 oua fierte si taiate in sferturi
  • 100 g gogosar murat
  • sare,piper dupa gust
  • 100 ml vin
  • 50 ml ulei
  • cimbru,0 foaie de dafin

                                                                                             

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu spanac:

  • Se bat bine fileurile,cat mai intinse si se presara pe ele sare si piper.
  • Pe fiecare fileu se intind,pe lung ca o fasie,intr-o parte,spanacul,morcovul fasii,oul fiert unul langa celalalt,fasii de gogosar.
  • Se ruleaza fileurile cu atentie,iar ca sa nu iasa compozitia,pe lateral infigem scobitori
  • Intr-o tava cu putina apa si 100 ml vin,punem o foaie de dafin,putina sare si piper,putin cimbru
  • Fileurile pregatite,le punem in tava si le dam la cuptor  cam 25-30 min.
  • Dupa ce scoatem tava cu rulouri din cuptor,inainte de servire,scoatem scobitorile
  • Se taie in diagonala cu atentie,fiind calde se pot imprastia

TIPS-URI

1

In loc de spanac putem folosi orez

2

Fileul de porc poate fi inlocuit cu piept de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mazare congelata pentru iarna

pe 30.11 la 20:49

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita