Ulei aromat by AlexTeacher

de AlexTeacher in Reteta de vedeta, 21 Mai 2015 | 1114 vizualizari

 

Pentru ca uleiul simplu fara o anumita aroma a devenit oarecum banal in gatitul meu de zi cu zi, m-am gandit sa improvizez putin. Si cum marea majoritate a improvizatiilor mele au un final fericit, m-am gandit sa impartasesc aceasta reteta si voua.
Un ulei fresh, foarte bun atat la salate cat si la prajit...mai ales la prajit !

 

INGREDIENTE

    • Ulei din samburi de struguri – 1 L
    • Rozmarin proaspat – 4 crengute
    • Ardei iute – 1 buc
    • Coacaze rosii – 1 ciorchine
    • Nucsoara – 2 buc
    • Portocala – 2 rondele fara coaja
    • Struguri roze – 4-5 boabe
    • Ienupar – 8-9 boabe
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ulei aromat by AlexTeacher:



  • Introduceti toate ingredientele intr-o sticla si lasati-o cca 2 saptamani la loc racoros, pentru amestecarea aromelor – puteti sa o pastrati si in frigider;




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ulei aromat by AlexTeacher" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Constelatialeu 1

21.05.2015, 15:06

Cu cat dai kila sau litru?

dantes 1

22.05.2015, 06:58

Interesant!

poa 1

22.05.2015, 09:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu ciocolata alba si ornamente din ciocolata neagra